Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Genetikára kell mennünk

2009.11.16. 14:31 sylblog

Magam alatt vagyok. Izgultam UH előtt, férjem megtámogatva eljött. Szegénykém azt hitte, hogy bejöhet sima SZTK-s vizsgálatra. Jobb is, hogy nem jött be. Sose tudom belőni, mikor jöjjek teli vagy üres húgyhólyaggal. Valamennyi folyadék azért löttyögött bennem reggel. Kevés késséssel behívtak. Szonográfus csaj arca egyszer csak elkomorult és ki küldött mosdóban, utána csinált egy hüvelyi UH-t. Majd elmondta, hogy kicsit vastagabb az átlagosnál a nyaki takaróredő és gerinc mentén vagy egy kis ödéma. Genetikai tanácsadás javasolt. Kezembe nyomta SOTE I. nőgyógyászati klinika telefonszámát. Dokimat megpróbáltam volna osztályon elcsípni, már addigra elment, mire odaértem. Egy másik kismama is őt kereste volna, kiderült szabin van. Előtte még gyorsan elmentem laborba PAPP-A teszthez vért levettetni. Mogorva nő vette le a vért maszkban. Amikor érdeklődtem, hogy kb. mikor lesz meg kombinált tezst eredmény, csak annyit mondott érdeklődjek kartonozóba.(Ezt magamtól is kitaláltam). Aztán védőnőhöz is mentem, próbált nyugtatni. SOTE I. Nőgyógyászati Klinikát nem ajánlotta (én sem hallottam jókat ismeretségi körben) genetikai tanácsadás kapcsán. Vérnyomáson megugrott, ami nem csoda ebben a helyzetben. Nem híztam. Bajcsy Kórházat emlegette védőnő genetika kapcsán. Ahogy hazaértem fel is hívtam őket. Időpontra nem kell bejelentkezni, de beutaló kell. Holnap felhívom dokit beutaló és a lelet miatt.

3 komment

Címkék: tanácsadás ultrahang heti uh vérnyomás 12. idegesség vérvétel genetikai

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr81529282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusthie 2009.11.16. 16:09:00

én a helyedben az Istenhegyi Klinikára mennék el, ott tuti jók az orvosok!!!!
Drukkolok nagyon!!!! És gratulálok a pocaklakóhoz!!!!

sylblog 2009.11.17. 17:55:30

Istenhegyi Klinika ismereteim szerint igen jó hírű intézmény és mások is ajánlották már. Mennénk mi szívesen, de ha kiderül, hogy magzatvíz vételt vagy méhlepény vizsgálatot kell csinálni, azt nem tudnak, mert arra nincs engedélyük, benntfekvős helyeken csinálnak csak. Hivatalosan egy-két órát egy ilyen vizsgálat után pihenni kéne fekve a kismamát, de nem mindenhol tartják be.

essz · http://bubukedves.blog.hu 2009.11.21. 11:55:46

hahó,

mi voltunk istenhegyin a korom miatt : )
hajdú krisztina doktornő vizsgált, utána kiderült, h sokan nagyra tartják. mi is. mondjuk nem talált semmi rosszat, de vhogy róla elhiszem, h látja, amit kell.
sok jót olvastam azóta is róla, ha teheted hozzá menjetek.
süti beállítások módosítása