Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Baby Point Flash babakocsi teszt

2009.01.02. 15:20 sylblog

Délben kisütött a nap, vizsgáztattam  új Baby Point Flash babakocsinkat gyerekkel.Nem terepjáró, de nagyon fordulékony. Nem kell izompacsirtának lenni ahhoz, hogy egykörben levihető legyen másodikról. Bukkanóknál, elég kicsit megdönteni. Két testvért talán ki fog szolgálni, de három gyereket biztosan nem.

Téli időben, téli zsák nélkül nem sokat ér a babakocsi. 8550 Ft-ért tunningoltuk fel univerzális irha téli béléssel, ami kívülről vízhatlan orkán. A gyereknek is tetszik a kocsi, kb. 50 m megtétele után aludt benne. Majdnem vízszintesig dönthető (175-178 fokban), olyan fokozatba állítom háttámlát, amilyet én szeretnék. Biciklikormány emlékeztető csápjai váli pelenkázó táska nem a legkényelmesebben fér el rá akasztva, de a gyártók gondoltak az apukákra. A bogárcsápok között van elhelyezve "sörösdoboz tartó";))).

A hétvégi nagybevásárlást ne ezzel a babakocsival intézzük, a babakocsi hálós csomagtároló részének a max. teherbírása 2 kg, ami jó nagy jelzéssel feltüntettek rajta.

A kerék beállításra figyelni kell, mert rosszul beállított futómű esetén a babakocsi könnyen borulhat jeges, csúszós úton. Az első két kerék bolygósítható, de lehet olyan terep, ahol kimondottan zavaró lehet, hogy állandóan forognak, pörögnek a kerekek, ekkor jobb fixálni őket. A vázszerkezet alumínium kb. 6 kg.

A babakocsi egyirányból tolható. A kupolarész lezippzározható, van rajta egy zseb, szerintem praktikus. A babakocsi ára 18000-25000 ft között mozog. Ha valakinek a babája január-február-március hónapkban születik és a tavaszi időszakban kezdenek többet kinn lenni, kíváló olcsó, praktikus babakocsi téli bélés nélkül egészen őszig.

 

Szólj hozzá!

Címkék: flash teszt babakocsi baby point

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr35853377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása