Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

9 hónapos

2009.06.02. 11:49 sylblog

Mazsola ma lett 9 hónapos, pont egy évvel ezelőtt voltunk 4D ultrahangon. Az akkori méreteit már bőven meg10xerezte. Hétvégén megismerkedett a játszótéren a hintával. Sőt, annyira élvezte a dolgot, hogy ki se akart jönni belőle. Nem sok nyugtunk volt Mazsolától a hétvégén, nagyon nyügős volt. Tegnap éjszaka "csak" 20x keltünk hozzá sacc per kábé.
Lecsós csirkét készítettem durum tésztával, ezt Mazsolának leturmixoltam, nagyon ízlett neki. Pontosítok házi lecsót felhasználva sütőben készült a csirke, de így is nagyon finom lett.
Titi babakocsi váza még mindig nincs meg. Hitegetnek vele, hogy hétvégéig meg jön. Apu azzal fűz, hogy ha megjön a szervízből a Titi babakocsi váz, akkor azt is vigyük le az esernyővel együtt. Ez tiszta hülyeség, ezőleg meg ő mondta, hogy ennyi cuccot ne vigyünk!
Anyóséknál van kiságy, igaz FEHÉR SZÍNŰ, nem nagyon örülök neki, mert minden vackot rág Mazsola baba, többek között járókát és az ágyát is. Utazóágy is jön velünk (per pill anyuméknál van). Igazából csak azért akarjuk vinni, mert abban tutira elalszik. Direkt nem vettünk festett ágyat, tudván ki tudja mi kerülhet a gyerek szervezetébe, ha rágja a festett rácsokat. Hiába győzködnek, hogy ebben x db gyerek felnőtt és semmi bajuk.

Szólj hozzá!

Címkék: csirke utazás baba babakocsi 9 váz kiságy titi hónapos festett lecsós utazóágy

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr431158762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása