Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Végre aludtunk

2009.06.22. 10:11 sylblog

A hétvége elég hosszú idő volt ahhoz, hogy Mazsola baba visszaálljon a megszokott kerékvágásba. Ami azt jelenti, hogy nem kell állandóan mellette lenni, játszik szépen ágyikójában vagy a járókában. Aztán amikor eljön a közös játék ideje apával és anyával, akkor övé lehet egy kicsit a lakás. Sétálhat a bútorok mellett, pakolhászhat ezt-azt, bizonyos részeket bejárhat négykézláb fergeteges sebességgel. Két éjszakát teljesen át is aludt, csak hajnali 5-kor kellett adnom pár korty vizet neki és aludt tovább fél kilencig. Na, így mi is pihentünk.
Sima dudálós hintát vettünk, aminek most a férjem keres helyett. A lakásban semmiképp nem akartunk és nem is lehet feltenni kampót neki, mert stabil hely nincs (gipszkarton, műanyag ajtó miatt stb.) A kinti folyóson mennyezetéhez pedig kevés volt az itthoni fúró.
Dübeles cuccal kerül majd fel a két kampó.
Olyan hideg lett, hogy olyan kezeslábast kellett elővennem gyerkőcnek, amit utoljára talán március végén hordtunk (még jó, hogy nem nőtte ki teljesen, akkor picit nagy volt, de őszre már nem lesz jó).
Na ezzel is bajban vagyok, nem tudom eldönteni, hogy majd 92-s vagy 86-s ruhák lesznek majd őszre/télre méretben a nyerők.

Szólj hozzá!

Címkék: játék hétvége időjárás alvás méret baba hideg hinta közös járóka kerékvágás kezeslábas 86 s

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr551200406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása