Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Már a telihold is bekavar éjszakai alvásba

2009.07.10. 21:00 sylblog

Megint nehéz éjszakánk volt. Kóvályogtam egész nap, mosott rongy effektus. Éjféltől reggel fél ötig fenn volt rövid szakaszokat leszámítva Mazsola baba. Olyan éjfélkor, mint egy speed-s, bepörgött teljesen. Felállt az ágyában, ugrált folyamatosan. Nem tudtuk megnyugtatni. Aztán a fáradtság miatt nem aludt. Fogára gondoltunk. Babának való fogzás fájdalomcsillapításra alkalmas szuszpenziót adtam, negyedóra ringatás után aludt egy óra hosszat. Reggel 9-ig ki volt ütve gyerek. Délelőtt és délután sem aludt ma, gondoltam kiveszem babakocsiban hátha. Tudtam, hogy nem valószínű, de megpróbáltam. Kerek 25 percet aludt, utána végig fenn volt. A kedve nem volt rossz, de ma is hangulat evő volt. Összetalálkoztam barátnőmmel, aktívan bólógatott, amikor meséltem, hogy milyen éjszakánk volt. Nekik is. Na és ekkor olyan állt elő, amire nem számítottam. Szerinte ez a telihold hatás.

1 komment

Címkék: fáradtság éjszaka nemalvás baba telihold fogzás

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr711239397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

essz · http://bubukedves.blog.hu 2009.07.15. 12:01:02

hú, hát ezek az éjszakai pörgések eléggé leterítik az embert. ennél már csak egy betegség jobb, amikor az ébredések száma a 20hoz közelít.

bubu akkor pörgött így, amikor vmi fejlődési ugrás volt. pl. felállt.. ilyenkor megrészegedve a tudásától éjjel is gyakorol. lehet, h mazsola babátok nemsokára sétál?
süti beállítások módosítása