Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Értesítés beiratkozásról

2009.07.31. 15:11 sylblog

Megjött a felvételről az értesítő a suliból. Nagy meglepetésemre már augusztus végén lesz a szakomon az össznépi beiratkozás. Ha erre nem megyek, akkor törölnek a felvettek listájáról. Anyumék pont akkor utaznak el nyaralni. Anyósomék messzi vannak, egy napra nem is kérném több okból sem, hogy vigyázzanak Mazsolára. Nincs más lehetőség, vagy magammal viszem babát, vagy apja lesz vele. Most sok határidős munkájuk van, így tartottam tőle, hogy egynapi szabira el tud-e szabadulni. Egyelőre úgy néz ki, hogy igen. Hanem, akkor autóval felmegyünk, berakom Mazsolát mei-tai-be és csomagtartóba babakocsit, majd célirányosan intézzük dolgokat. Egyébként busszal mennék gyerek nélkül.
Egyedül erkölcsi bizonyítványt nem kérnek a beiratkozáskor, minden más igent. Neptun kódomat is megküldték, és be is tudtam vele lépni (még jó, nem volt túlterhelve a rendszer, mert nyári szünet van és épp karbantartás sem volt.) Minta tantervet sikerült letöltenem. Elsőre a matekra és a kötelezően választott szakmai tantárgyakra helyezik a hangsúlyt.

Közvetlen munkatársaim körében az anyukák aránya növekszik, várhatóan decemberre. Kimondottan örülök a hírnek, jövő héten el is gurulunk meglátogatni babakocsival kolleganőmet. 

Szólj hozzá!

Címkék: autó neptun felvételi baba babakocsi munkahely mei tai beiratkozás gólyahír

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr971279826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása