Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Szomorú vagyok és fáradt

2009.08.11. 12:16 sylblog

Mazsolának nincs láza, orrváladék csak reggel sűrűbb az átlagosnál, még nem sárgás és nem is zöld. Felhívtam védőnőt, hogy mit tanácsol, mert nyugtalanít, hogy hányaveti módon látták gyerkőcőt ügyeleten. Vázoltam a helyzetet és a gyerek állapotát. Mivel nincs láz, nincs miért dokinkat helyettesítőhöz menni vagy kihívni. Ő is megerősítet abban, ha nem muszáj, még ne adjak antibiotikumot, de homeopátiás szerrel ( http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModMain&page=HihPgSiteMMProducts&product=KALIUM+BICHROMICUM) próbálkozhatunk. Tegnap el is gurultunk a legközelebbi gyógyszertárba, de nem volt, mára ígérték, de zuhog az eső, így nem tudom, mikor megyünk érte. Amúgy ki vagyunk ütve, éjszaka megint nem aludt Mazsola baba. Hogy miért? Manó tudja. Láza abszolúte nem volt, viszont keze-lába extra hideg és nyirkos tapintású volt. Ágyában sírt, ha kivettük nevetgélt, beszélgetett velünk.

GYED-n lévő kolleganőm hívott, hogy mizujság velünk, munkahelyen épp elkerültük múlt héten egymást, ő is benézett irodába. Most már az adminisztratív munkakörökben dolgozók is négynapos munkarendben dolgoznak. Hogy meddig nem tudom és azt se miként. Mindketten el vagyunk nagyon bizonytalanodva, hogy mi lesz egy év múlva, az ő munkaköri feladatait is szétdobták, szétosztották. Két csajszi jött még az irodába dolgozni, miután szülni mentünk. Nekem és kolleganőmnek az eredeti munkakörünkből csak egy-egy kis szelet maradt, amiről tudom, hogy ránkt testálnák továbbra is. A négynapos munkahét+GYES (Mazsola 3 éves koráig), még mindig jobb, mint a munkanélküli állapot.DE!!! KEVESEBB BRUTTÓ BÉR, KEVESEBB NYUGDÍJ, TÁPPÉNZ, TGYÁS, GYED STB. JÁRANDÓSÁG, FŐLEG GÁZ, HA X. IDŐVEL AZ ÚJRA A MUNKÁBAÁLLÁSTÓL SZÁMÍTOTTAN ÚJRA POCAKOS LESZEK ÉS JÖN A KISTESÓ:(((!!!
Arról nem is beszélve, hogy heti 40 óra helyett a 32 óra csak részmunkaidős foglalkoztatottságnak számít és nem tudom mennyire kavar be munkáltatói igazolás kiállításához, ami a bölcsődébe kell majd.
Maximum abban reménykedek, hogy a bölcsőde nem hatóság és nem ellenőrzik.

Szólj hozzá!

Címkék: betegség fáradtság homeopátia munkahely bölcsőde gyed munkahét alvatlanság négynapos kalium bichromicum

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr961302541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása