Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Továbbra sincs jól Mazsola

2009.08.13. 12:24 sylblog

Továbbra is jól Mazsola. Tegnap kétszer hányt. Egyszer délután háromkor (félig emésztett tízórai jött ki, gyümi). A főzelékből csak minimálisat evett. Aztán este tápszer. Láz nuku, takony (állag: áttetsző, fehéres, de nem zöld és sárga vagy sárgászöld) patakokban. Széklet: eddig nem volt hasmenés, de mivel szilárdat már több, mint egy napja evett, nem csodálkoznék már rajta. Éjszaka: nemalvás, ugra-bugra ágyában. Sikerült bukfencet produkálnia Mazsolának. Ez az új hobbija. Reggel sikerült dokinkat elérni, délután jön. Kért, hogy adjak neki Normaflore ampullát, de az nincs itthon. Most nem tudok elszabadulni gyógyszertárba, majd anyum meghozza, amire szükség lesz. Addig folyadék, minimális tengeri sót raktam bele. Gyerekteát nem találtam itthon, mert nem itta Mazsola (vizet szereti) és 30 nappal felbontás után ki kell dobni (HIPP instant). Nem találtam semmilyen gyümölcsös teát, amit adhatnék neki, kifogytunk belőle. Vadcseresznyét találtam, de ehhez még kicsi a 11 hónapjával. Sárga Lipton-t találtam, de ez meg fekete tea, nagyon nehezen vettem rá magam, hogy ezzel készítsem az itókáját. Csak épphogy megmutattam a forró víznek a filtert és vettem is ki belőle. Kevés citromot raktam bele és csipetnyi sót. Fanyalogva, de itta, a csersav miatt, jobb ha sima víznél maradok. Utoljára szülés után a gyerekosztályon (akartak) adatni velem a gyereknek agyon cukrozott fekete teát, azzal az indoklással, hogy a sárgaságon segít. Két kortynál többet nem adtam neki akkor, jobban kellett a cici.
Jövő héten utaznánk anyósomékhoz hosszú hétvégére, de nincs kedvem, remélhetőleg rendeződik a helyzet gyerkőccel, összesen pihenésre vágyok, vágyunk. A helyzetet fokozza, hogy jön a 7. fog.

 

2 komment

Címkék: hétvége betegség orvos fekete nátha tea hányás víz hosszú váladék doki hipp csersav

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr241306891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

essz · http://bubukedves.blog.hu 2009.08.16. 21:49:34

nem lehet, h a váladékot hányta csak ki?

sylblog 2009.08.17. 12:04:52

Igen, valószínűleg sok volt a váladék és hiába orrszívóztuk a garatra lecsorogva étkezés után, ahogy vízszintesbe került, vagyis mikor fektetni próbáltam, ingerelt és sokat sírt és így az kaja is visszajött vele.
süti beállítások módosítása