Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Genetikai tanácsadásra időpont megkérve

2009.11.17. 18:05 sylblog

Tegnap nagyon elfáradtam a sok vizsgálatba, hazafele nem igen lett volna gyalogolni a város másik végére félórát. Gondoltam, csak van helyi járat dél körül. Aztán kiderült, jobb ha gyalogolok, mert délelőtt 10 és délután fél kettő között semmi járat nincs. Legalább kiszellőztettem a fejem. Próbáltam délután aludni egyet, amikor Mazsi lefeküdt, de nem sikerült. Mintha erősebb lett volna hányinger is a szokásosnál. Ma reggel felmásztam netre körbe nézni fórumokon pro és kontra Sote I. számú Női Klinika és Bajcsy kapcsán. Aztán felhívtam mindkét helyet, Bajcsyba nem kell időpontot kérni, csak oda megy az ember jó korán 3 napi hidegélelemmel, leletekkel és recepción bejelentkezik. Sote-n szeremcsémre a melléket egyből felvették és kértem időpontot, amiről tudom, hogy nem jelent semmit, szintén túlélő felszerelést kell vinni. Jövő hét hétfőre kaptam időpontot, akkor megyünk mindketten genetikára. Mazsira akkor nagypapa nem tud vigyázni, ő temetésre megy. Nagymama talán ki tud venni szabit. A többit meglátjuk.

2 komment

Címkék: tanácsadás genetikai

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr681532379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manner 2009.11.21. 14:21:53

Szia, a Bajcsy a volt Honvéd? Csak azért kérdem, mert nekem is oda kellett mennem anno genetikai ultrahangra. Tényleg készülj, mert bődületes sokan vannak. Viszont, néha a nem genetikai UHra várókat elküldik máshova, és akkor kicsit begyorsul az ügymenet.

manner 2009.11.21. 14:26:12

Ja, még annyit, h a Bajcsyban is a Hajdú Krisztina doktornő rendel, ha jól emlékszem keddenként, ha tudsz, akkor menj. Nekem kb 2 perc volt a vizsgálat, de ő volt az első, aki kislánynak mondta a babát, egész addig, és utána senki nem tudta megmondani jó sokáig.
Elég gyors, és nem az a mézesmázos fajta, de szerintem sasszeme van! (ja, és ne aggódj, mert ez a tarkóredő sem 100%!!)
süti beállítások módosítása