Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Mazsi és az antibiotikum

2010.01.07. 20:43 sylblog

Mazsi jobban van, két napja láztalan. Utálom az antibiotikumokat, lórugás volt gyerkőc szervezetének. Az hogy két-három nap alatt helyrerázza, mi az ára, nézzük csak:

  • Hasmenés, hasfájás, hascsikarás
  • Emiatt nem tudott aludni napközben, sem éjszaka, pedig láza nem volt.
  • A sok savas széklettől iszonyatosan kipirosodott a feneke, ha pelenkázót meglátja a karomban kezd remegni. A pelenkázás kétemberes.
  • Nyügősséget tetézi.

Persze adtunk a pocijára már az gyógyszer szedés kezdetén Lactive-t.(ha elfogy a dobozzal, visszatérünk Normaflore-ra, mert az nem ízesített.) Ugyanis cukrozott, ízesített cuccok nagyon nem jönnek be Mazsinak, ugyebár teát se issza meg. Gyümilé hébe-hóba, de akkor inkább gyümölcs.

Hangulata ma már jobb volt, étvágy visszafogott, de eszegetett.

Doki nálam minden rendben talált vérképzőt és receptre magnéziumos cuccot kaptam, mert kicsit keményedek. Két hét múlva terheléses cukor vizsgálat. Jobb is, hogy nem az ünnepek után kell közvetlenül mennem. Hányinger elmúlt, viszont étvágyam féktelen lett. Minden jól esik, jobb visszafogni magam.

 

Szólj hozzá!

Címkék: vizsgálat cukor hasmenés antibiotikum magnézium étvágy terheléses normaflore vérképző lactive

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr91655156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása