Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Pótnagyi

2010.08.25. 08:22 sylblog

Anyumék elutaztak a Balatonra és Dunántúlra rokonokhoz, 10 napig lesznek oda. Rájuk fér a kikapcsolódás, nagypapára (apumra) is, egy kis Mazsi mentes időszak következik. Mert hát néha én is úgy érzem, rövid időre kell gyerekmentes időszak. Erről a férjem szokott tenni, magyarán el zavar otthonról hétvégén piacra bevásárolni, vagy barátnémhoz pl. Enélkül két gyerek mellett megzakkannék. Szóval, eljött egy hétre hozzánk nagynéném (apum testvére). Nyugdíjas tanár, évtizedeket lehúzott középiskolában, nagyon szeretették és szeretik a gyerekek, fantasztikus kisugárzása van. Mindig is egyedülálló volt, már gyerekkoromban sok-sok nyarat voltunk együtt nagymamámnál. Gyakorlatilag ő gondoskodott nagymamámról haláláig. Most, hogy már nincs közöttünk, temetés után eljött hosszabb időre. Mazsi utoljára vele 9 hónaposan találkozott, nem emlékezhetett rá, az első pillanattól kezdve barátságot kötött vele, mindent vele akar csinálni, amikor itt van. Magyarán van egy pótnagyink. Mazsi Apu hajnaltól estig dolgozik, jól jön a segítség. Nyugodtan kijelenthetem, hogy a nagyobbal nehezebb és nem a 3 hónapos kistesóval (egyelőre). Továbbra is nagyon érzékeny frontra, teliholdra, hisztis rohamokat okoznak Mazsinál.

Geri 6 kg, és 63 cm körül van, jövő héten megyünk háromhónapos jelenésre dokihoz. Éjszaka szerencsére meg tudom szoptatni, napközben sehogy, de van tejem. Elvek ide vagy oda, én várom, hogy anyatej mellett idővel gyümölcsöt tudjak majd adni és szép lassan egy-két étkezést 6 hónapos korig ki tudjak váltani. Egyszerűen zombi leszek és kikészülök a sok fejéstől. Mazsitól eltérően most meg vagyok áldva rendes anyatej mennyiséggel, ha nem fejem le, gáz van.

Geri iszonyatosan nyáladzik, védőnő szerint beindult a fogzás. Kapott borostyán baba nyakláncot. Mivel hason alszik és fekszik, nem győzőm cserélgeti a feje alatt lévő tetrákat. Összegyűri, át ázik nyáltól, nyált bukik vissza. Kb. 5 napja van rajta a nyaklánc és úgy vettem észre, hogy kevésbé nyáladzik. Valami hatása csak van.

Amikor fenn van, egyre többet játszik, főleg az alvó kendőjével. Megfogta többször a cumisüveget, amikor nem kérte, félre lökte!!!

Hason, felhúzza lábait, dob egyet magán és kúszó mozdulatokat végez és neki megy kiságy falának.

Szólj hozzá!

Címkék: telihold fogzás három front hónapos nyáladzás pótnagyi

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr72245672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása