Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Akkor most milyen cipőt keressek a babának?!

2009.03.08. 18:12 sylblog

Tegnap baba-mama börzén voltunk. Rengeteg eladó holmi és érdeklődő volt, valahogy rózsaszín dömping volt és káosz. 1 perc alatt felmértem a terepet, két helyen láttam 100 ft-s ládát, 2 perc múlva egy nadrággal és tutyival lettük gazdagabbak. Drágállottam az árakat a helyi angol túrikhoz képest. Inkább kitartóan járom a bevált túrikat, hogy találjak tavaszra/nyárra hiányzó ruhadarabokat, de legalább kulturáltan tudok vásárolni. Rá kellett döbbenem, hogy sokat kell költenünk cipőre. Lemértem a talpát Mazsolának 11,5 cm kb., de inkább 12 cm fele lehet közelebb, mert eléggé ugra-bugrált, amikor megmértem. Ez méretezésben valahol a 18-s és 19-s között van. Szóval venni kéne egy 19-es és 20-s kocsicipőt és szandált nyárra.19-esből mehetne kettő:egy zártabb és egy nyitott cipellő, a 20-s méretre saccolom az első totyogós lábbellit és még nehéz megmondani, hogy nyáriasabb vagy már ősziesebb cucc legyen. Ha abból indulok ki, hogy nagyon korán kezdtek én és a tesóim járni, akkor kényelmes szandi kellene+kényelmes sport cipő.Decathlon Domyos márkáját majd megnézzük közelebbről. Ennek még elég elviselhető az ára.

HT(hozzátáplálás):Meggy is nyerő.Spenót,kukorica (kukoricadara, mirelit kukorica),sóskát is megkóstoljuk. Végre kaptam mirelit fagyasztott őszibarackot (Gyártó:Mirsa, egyetlen egy helyen kapható a városban).Két étkezés szilárd táplálék, többi tápszer 3-4 alkalom (600-800 ml/nap),folyadékpótlás perpill HIPP őszibarackos tea.

Tevékenységek: Rácsvédő rögzítő madzagjait bármikor kioldozza Mazsi, szájába veszi lábát. színes labdáját egy kézzel megfogja-eldobja.

1 komment

Címkék: baba mama cipő hozzátáplálás börze rácsvédő decathlon kocsicipő 18 s 19 s

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr69989645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bblog 2009.03.09. 13:04:01

Hú, köszönöm szépen, hogy elmondtad a tapasztalataidat. Eddig sajnos nem voltam gépközelben. Nem döntöttem még, hogy akkor ezt a babakocsit vesszük-e meg. Mi is a 2.-on lakunk, de én csak a mózesrészét gondoltam cipelgetni. Az autóba meg beférne, de nagyon jó, hogy felhívtad erre a problémára is a figyelmemet. Még néhány kérdésem lenne, ha megengeded. A sportkocsi részt teljesen vízszintesig lehet dönteni? Nem túl vékony ennek a résznek a huzata? Mi tervek szerint pont télen használnánk a sportrészét. Remélem, hogy nem túl műanyag a huzat, mert abba nyáron belesül a baba (főleg a mózesrészbe), télen meg belefagy.
Neked és a picidnek is jó egészséget. B.
süti beállítások módosítása