Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Hóm, svít hóm

2009.06.19. 12:24 sylblog

Tegnap óta újra itthon:). Épületes megállapításokat tettünk: de jó, hogy rend és tisztaság honol nálunk, nem kell kerülgetni senki, nem szól bele senki ebbe-abba, milyen jó saját ágyban aludn stb. A környezetváltozást visszafele is lejátszottuk Mazsola babával, annyi különbséggel, hogy be volt pörögve napközben és nem volt hajlandó aludni, viszont éjszakára beájult. Esti tápszert csak álmában itta meg. Amúgy jól  viselte a közel kétórás autókázás, leszedte az árnyékolót, énekelt, játszott útközben, kemény 10 percet aludt összesen az autóban.

A férjem elszaladt a Titi babakocsi vázáért babakocsis üzletbe, még egyszer küldtek sms-t, hogy igyekezzünk érte menni, mert végleg bezár az üzlet. Ha valakit érdekel, annak privibe megírom melyik ez a cég, amelyiknek meglévő üzleteiben NEM SZABAD VÁSÁROLNI, MERT NEM RENDELKEZNEK MEGFELELŐ GARANCIÁLIS HÁTTÉREL. (Az egyik babás magazin júniusi számában oldalas hirdetésük van) Amúgy két nagy séta után úgy tűnik, a kisebb kerék, nem is olyan kicsi és teljesen más konstrukció ez a változat (tengely, kerekek rögzítése).

Az ötödik adag mosás után Whirpool hatodik érzék mosógép megtréfált engem F06 hiba üzenettel (6. adag ruhát kezdtem volna mosni). Kézi könyv elő, hát elektromos panel hiba. Apuci leszívattyúzta a vizet belőle, majd kímélőn, kevesebb ruhával újraindítottuk. Így már baj nélkül lement a program. Remélem nem lesz vele gond, bár figyelem. A nyaralásról képeket DVD-re nem sikerült kiírni rejtélyes okból kifolyólag.
Úgy látszik a lakás elektromos berendezései neheztelnek ránk, hogy ilyen sokáig voltunk távol.

Szólj hozzá!

Címkék: dvd nyaralás itthon babakocsi otthon mosógép mosás titi whirpool

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr651195239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása