Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Újdonságok mifelénk

2011.01.27. 18:12 sylblog

Ma 8 hónapos lett Geri. Egy hete felült és ül, mint a cövek, egyenes derékkal. Mindenféle fekvőpózból ügyesen felül. Néha-néha fel is térdel és kapaszkodik, nem sok hiányzik, hogy felálljon. Kúszással kombinált gyors mászás is megy ezerrel. Egyre gyakrabban vesszük ki járókából, kiságyból. Szigorúan szülői felügyelet mellett "játszik" a két gyerek egymással. Mazsi büszke rosszaság tudományára, ezt szívesen mutatja be Gerinek, aki jót nevet bátyja huncutságain. Minak bekente Sudocremmel a pofiját magának és tesójának és közölte velem Mazsi, hogy így szépek. Néha már veszekednek játékon. Ha egy játékot kivesznek Geri kezéből, akkor égtelen vísítással jelzni, hogy kéri vissza és me gsértődik.

Még használok fertőtlenítő folyadékot a cumisüvegekhez, kézi fejő szerkezethez, állandóan öblögetek, tisztára szét van repedezve a kezem, hiába kenegetem. Mazsi nagyon szeret bölcsibe járni. Egyre több szót használ, de mondatokat nem szeret használni. Szavakkal utasítgatja kedves szüleit. Mindenhova viszi magával kisszékét és kapcsolgatja a villanyt le-fel.

Most már neten rendelem pelenkákat, mert jóval olcsóbb, szerencsére bejött a minősége. Két fajtát rendelek, egy minőségibb, ami jó éjszakára vagy hosszabb időre, pl. ha megyünk valahova, egy olcsóbbat, amit inkább használunk, főleg ha gyakran kell cserélni.

Mazsi tudja jelezni, hogy pl. fáj a hasa, akkor azt mondja poci, jaj, kaka. Reggeli pisilés egyre jobban megy bilibe.

Szólj hozzá!

Címkék: geri ülés beszéd 8 bili pelenka testvérek önálló hónapos mazsi

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr152618700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása