Sylblog

Terhesség, gyerekvárás és a mindennapok A férjem szerint olyan vagyok mint a jó szilva pálinka, ütős és finom első gyerekes kalandok

Friss topikok

  • sylblog: @annie33: Gratulálok, szép nagy fiad van! Akkor a kisfiad nem sokkal fiatalabb az én kisebbik gye... (2012.05.31. 15:05) Hózentróger kerestetik
  • annie33: Szia,megint én, elolvastam néhány blogbejegyzésedet.Én is szakdolgozatot írok, csak én könyvtárosn... (2012.04.30. 00:57) Új év
  • tildy[UK]: Na , orulok, hogy 5os lett a vizsgad:) Hova tudsz majd visszamenni dolgozni? Vagy milyen munkakat... (2012.02.18. 21:19) Szigorlaton túl és innen
  • essz: bubu is csak saját ütemben, de akkor villám gyorsan állt át. kb 1 hét kellett az egészhez, most má... (2011.08.08. 14:58) Mazsi szobatisztul (lassan)
  • Lusthie: huhh bátor vagy! nem túl jó, de legalább már tudod, mi a baj :( (2011.07.26. 16:58) Diagnózisom:reflux (GERD)

Telepítő CD és a húgom pasija

2009.03.01. 17:49 sylblog

Tegnap telefonon hívott húgi, hogy a pasijával átjönnének, mert tönkrement az oprendszer telepítő.  Eddig a férjem volt a "családi rendszergazda", irodai programokban pedig néha nekem kell anyuéknak segítenem. Szóval, ha bármi gubanc volt eddig, jött a hívás, aztán pár napon belül meg volt oldva. A húgom 16 éves, ez az első komoly kapcsolata mondhatni. A srácot eddig csak futólag ismertem. Ahogy átjöttek kiderült ért a borokhoz (munkája ehhez kapcsolódik) és nem riad meg egy átlagos gép fullos telepítéséhez.Amilyen jó szíve van férjemnek, sógornője hívására eddig azonnal ugrott infos kérdésekben. Sóhaj, egy gonddal kevesebb a jövőben, húgom pasija ezt is megoldja;).

Mazsola nem sokat foglalkozott a villámlátogatókkal, a járókában brummogott és játszott. Főzőtök ízlik Mazsolának, igaz feldobtam egy kapormag olajjal (GRIPE WATER, angol víz- de csak pár cseppel)

Folyamatosan dobozolom a kinőtt ruhákat, úgy döntöttem, hogy 74-es méretből már nem is veszek semmit gyerkőcnek, mert 72 cm.Két hete járom folyamatosan a túrikat, de eddig csak bodikat sikerült beszerválnom és nagyon nagy méretű rugikat. Valahogy most nincs szerencsém. Közben reped a csőnaci, de semmi gáz (vékony, hosszú szabású TESCO-s rugik).Még várok egy hetet, a helyi műv.házban baba-mama börze lesz. Hátha. Ha nem, akkor irány újra TESCO és mindenkinek ez lesz jó.

A hordozókendőről letettem, de találtam valami mást, amit meg is rendeltünk. Apának küldtem a linket tessék apás-színt választani kötözős kenguruhoz /MEI-TAI/, hogy el tudjam küldeni a rendelést:

Mei-taiben, szerintem be fog válni, de majd irok róla. A kengurunk a combrészen nem szabályozható méretben, vastag téli öltözékben lehetetlen volt már használni két hónaposan is.

Közben azon töprengünk, hogy  belevágjunk a második gyerkőc projektbe a GYED variálás miatt.

 

2 komment

Címkék: cd tesco kapor water baba mama börze húgi mei tai telepítő rugi főzőtök gripe bodi

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvorium.blog.hu/api/trackback/id/tr4973754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

essz · http://bubukedves.blog.hu 2009.03.03. 12:36:23

hahó,

nekünk ilyen mei tai-unk van. téli ruhában is jó, de nekem leszakad a derekam, ha sétálok vele. otthon szoktam használni, meg ha elugrom tényleg csak a sarki zöldségesig. gyermek szereti, mukk nélkül elvan benne.

sylblog 2009.03.03. 15:18:01

Sétálni én sem gondoltam, hogy mei tai-ban fogunk.Ahol lakunk 400-500 m-es körzetben van hentes, zöldséges, bolt.)Ide gondoltam vinni kötős kenguruban Mazsolát.No meg csecsemátanácsadásra és pl. szemetet levinni, megnézni postaládát stb., mert kriminálisan kevés a váróban a hely és Himalájával vetekedő meredek a feljáró. (babakocsit meg kell emelni, úgy biztonságos csak bejutni)
süti beállítások módosítása